Vloer leggen of renoveren in Best, Oirschot, Wintelre en omstreken?

De vloer bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de woning en wordt continu gebruikt. Het is dan ook geen wonder dat u als woningbezitter een keer de vloer moet renoveren. Maar ook het leggen van een nieuwe vloer kan een flinke klus zijn. Wilt u een nieuwe vloer laten leggen of een oude vloer laten renoveren in Best, Oirschot, Wintelre en omstreken? De Klussenier Roy Storm is uw klusbedrijf!

Een nieuwe vloer leggen

Als u een compleet nieuwe vloer wil laten leggen is het belangrijk om te bepalen welke soort vloer u wilt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het materiaal. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor hout, kunststof, beton, vinyl, tapijt of PVC. Elke soort vloer heeft zijn voor- en nadelen. Om te bepalen wat het beste aansluit bij uw wensen kunt u terecht bij De Klussenier Roy Storm uit Best. 

De huidige vloer renoveren

Gelukkig hoeft er niet altijd direct een compleet nieuwe vloer in. Het renoveren van de vloer kan wonderen doen. Uiteraard zijn de mogelijkheden afhankelijk van de soort vloer die u heeft. Per vloer kan De Klussenier Roy Storm u adviseren over de mogelijkheden van renovatie. 

De Klussenier Roy Storm, uw veelzijdige vakman

De Klussenier Roy Storm
De Klussenier Roy Storm

Meester T.J. Verschuurstraat 14
5684 XC Best

Dien uw offerte-aanvraag in   

0499 22 41 48
06 3813 3779
roystorm@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 73344664

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte van 
De Klussenier Roy Storm

 
Loading...