De Klussenier Roy Storm
De Klussenier Roy Storm

Meester T.J. Verschuurstraat 14
5684 XC Best

Dien uw offerte-aanvraag in   

0499 22 41 48
06 3813 3779
roystorm@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 73344664

Even voorstellen

Zoekt u een klusbedrijf in Best, Eindhoven, Boxtel en omgeving? Dan bent u bij De Klussenier Roy Storm aan het juiste adres. Ik sta voor u klaar om al uw opdrachten op het gebied van verbouwen en renoveren in en rondom uw woning te realiseren. 

Met mijn klusbedrijf ben ik beschikbaar voor vele diverse werkzaamheden. Denk hierbij aan de grotere werkzaamheden als badkamers renoveren, keukens plaatsen en zolderverbouwingen. Maar ook voor kleiner renovatie- en onderhoudswerk ben ik voor u beschikbaar. 

Wanneer ik bij u uw opdracht of project kom uitvoeren, kunt u erop rekenen dat u een veelzijdig vakman in huis haalt die nauwkeurig en netjes werkt. Bovendien ben ik een vakman, die dankzij de veelzijdigheid, het overgrote deel van de werkzaamheden zelfstandig en professioneel voor u uit zal voeren. Daarbij staan uw wensen voorop. 

Bij het uitvoeren van uw werkzaamheden kunt u rekenen op de voordelen die ik, en al mijn collega Klusseniers, aan onze klanten bieden. Denk hierbij aan kwaliteit, betrouwbaarheid en goed contact met de klanten. Met mijn werk wil ik mooie eindresultaten opleveren wat u als klant blij maakt. 

Heeft u een verbouwing op de planning staan of bent u benieuwd wat ik kan betekenen voor een klus die al te lang op de plank ligt? Ik kom graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. 

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...